Logo CYCLO
Meerdaagse Sauerland

Welkom op onze nieuwe site. We hebben hard gewerkt aan het bedenken van een nieuwe opzet en inrichting van de site.

Uitgaande van de bestaande site hebben we een nieuwe opzet bedacht om iedereen die onze site bezoekt zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Dit wilden we voor zowel de leden als niet leden zo eenvoudig mogelijk houden. Dus geen ellenlange menustructuur meer òf links naar andere sites of pagina's, maar alles rechtstreeks bij ons op de site. Direct benaderbaar en gemakkelijk te onderhouden voor onze content beheerder.

Voor de leden die een account op het forum hebben houdt dit in dat ze een nieuw account moeten maken om het forum weer te kunnen gebruiken. Dat kun je doen op de forum pagina. Het forum is ook wat meer toegespitst op de tochten die er op dit moment worden gereden, en groepen fietsers die we hebben. Omdat het uiterate flexibel is kunnen we aanpassingen zeer snel doorvoeren. Het gebruik van het forum wijst zich vanzelf. Mocht je vragen hebben, laat het dan weten.

De clubtochtenkalender staat nu als een echte kalender op de site en als je dat wilt kun je hem ook importeren in bijvoorbeeld je outlook of google agenda. Staan alle clubtochten binnen handbereik. Nieuw is dat we nu ook een startlocatie kunnen toevoegen aan een activiteit op de kalender. Wil je weten waar vandaan een activiteit start kun je dit in Google maps terug vinden.

Heel veel plezier in het gebruik van de site en mocht je suggesties hebben, laat het weten. We kunnen altijd kijken of we ze mee kunnen nemen.


Komende activiteiten

jan
20

20-01-2019 09:30 - 13:00

feb
3

03-02-2019 09:30 - 13:00

feb
17

17-02-2019 09:30 - 13:00