Logo CYCLO

In 2019 hebben we een mooie meerdaagse in Ootmarsum mogen organiseren. Dit betekent dat we de vijfde editie die Hendri de Groot en ondergetekende mogen organiseren weer naar het buitenland kunnen gaan. En dat doen we graag. Waar we naar toe gaan hebben we niet zo heel lang over na hoeven denken. We willen graag op herhaling gaan naar Girona. Dat is zo goed bevallen dat we dat best nog een keer aan durven. De enthousiaste reactie van de deelnemers van 2018 op ons voorstel heeft dit alles bevestigd.

 

girona

 

Fietsen in de omgeving van Girona is fietsen in de omgeving waar ook de profs verblijven. En dat doen ze niet voor niets. De weersomstandigheden zijn zo goed dat er bijna het hele jaar gefietst kan worden onder zeer prettige omstandigheden. Dat fietsen doe je in een omgeving die Spaans vlak wordt genoemd. Het glooit de hele tijd op en neer. Daarnaast kun je als je daar behoefte aan hebt ook meer en minder uitdagende klimmen opzoeken. En ben je klaar met fietsen is het heerlijk toeven in de historische binnenstad van Girona.

We hebben een voorlopige reservering voor 10 fietsers bij Campo Bicicleta in de periode van dinsdag 1 tot en met zondag 6 september. Halverwege januari moeten we het definitieve aantal doorgeven. We zijn er op tijd bij, maar we moeten de vliegtickets op tijd reserveren. Dan kunnen we ze ook nog relatief goedkoop kopen. Daarnaast hebben we de keuze uit drie overnachtingslocaties. Hoe eerder we de reservering doen hoe groter de kans dat we onze voorkeurslocatie krijgen.

Alle leden hebben inmiddels via de mail een inschrijfformulier toegestuurd gekregen. Via dit formulier kun je je inschrijven voor deelname, maar gelijk je voorkeur voor de reis en het verblijf aangeven. Op basis van de meeste stemmen gelden zullen we afspraken maken met de organisatie.


Mocht je ondertussen vragen hebben over de meerdaagse schroom dan niet. Die beantwoorden we met alle plezier.

Ad Smeets – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hendri de Groot - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Nieuwsupdates

Wil je nieuwsupdates via mail ontvangen? Selecteer dan de optie abonneren.

Abonneren
Subscribe to this content and receive updates directly in your inbox.
Name
Email

 

Komende activiteiten

28 mei
Midweektocht - 50 km
Datum 18:30 - 20:30

Voorrijder: Steven van Ommen

1 juni
Pinkstermaandagtocht - 100 km
Datum 08:00 - 13:00

Voorrijder: Ko van Putten

4 juni
Midweektocht - 50 km
Datum 18:30 - 20:30

Voorrijder: Peter Zoombelt

6 juni
Hollandtocht - 150 km
Datum 08:00 - 15:00

Hollandcommissie

7 juni
Zondagtocht - 85 km
Datum 09:00 - 13:00

Voorrijder: Gerrit Fijn