Logo CYCLO

Beste leden,

Zoals jullie eerder al konden lezen kleden we de komende Algemene LedenVergadering aan met een interessante nazit.

Na afloop van het officiële gedeelte komt Bas Tietema (Zwolle, 1995) vertellen over zijn wielercarrière en zijn switch naar mediamaker. Tijdens zijn actieve wielerloopbaan fietste hij onder andere voor BMC Development Team, Beat Cycling Team en De IJsselstreek. Hij werd derde in de belofte-versie van Parijs-Roubaix en won meerdere UCI-koersen.

Afgelopen zomer reisde hij (zonder pers-accreditatie) mee met het Tour-peloton en maakte een serie van YouTube-films. Daarin legde hij de vervulling van menig hilarische weddenschap op beeld vast op zijn eigen kanaal ‘Tour de Tietema’. Het hoogtepunt was het verzorgen van pizza’s voor de renners na de aankomst in Parijs. Tijdens het WK in Yorkshire maakte hij een ontroerende film over de mannen van Dutch Corner met o.a. rasechter Oldebroeker Wilfred Meijer. Komend jaar gaat hij verder: naar de Olympische Spelen, de Formule 1 in Zandvoort én als taxichauffeur voor beroemde sporters.

Een paar weken geleden kondigde hij bovendien een samenwerking aan met het sportblad ‘Helden’ van Frits en Barbara Barend

Bas neemt ons in zijn verhaal mee in zijn avonturen en plannen en neemt als het even kan Wilfred Meijer mee. Kortom: alleen al hiervoor wil je aanwezig zijn bij de komende ALV!

Namens het bestuur van Cyclo ’78 Wezep,
Wim Lones

 


Nieuwsupdates

Wil je nieuwsupdates via mail ontvangen? Selecteer dan de optie abonneren.

Abonneren
Subscribe to this content and receive updates directly in your inbox.
Name
Email

 

Komende activiteiten

28 mei
Midweektocht - 50 km
Datum 18:30 - 20:30

Voorrijder: Steven van Ommen

1 juni
Pinkstermaandagtocht - 100 km
Datum 08:00 - 13:00

Voorrijder: Ko van Putten

4 juni
Midweektocht - 50 km
Datum 18:30 - 20:30

Voorrijder: Peter Zoombelt

6 juni
Hollandtocht - 150 km
Datum 08:00 - 15:00

Hollandcommissie

7 juni
Zondagtocht - 85 km
Datum 09:00 - 13:00

Voorrijder: Gerrit Fijn