Logo CYCLO

Beste Cyclo-leden,

Hierbij een kleine update namens het bestuur. Inmiddels is 2020 half verstreken en hebben we een aantal bijzondere maanden achter de rug door de Corona-situatie. Na een aantal vergaderingen via de webcam heeft het bestuur op 17/6 jongstleden voor het eerst sinds afgelopen februari weer ‘live’ bij elkaar gezeten. Uiteraard werden de RIVM-richtlijnen daarbij in acht genomen!

Met elkaar spraken wij o.a. over ingekomen stukken, de Corona-situatie, ledenwerving, sponsoring en de samenstelling van het bestuur. Hoewel de ledenvergadering van 2021 nog best ver weg lijkt komt dit toch ook best wel razendsnel dichterbij. Waarom heeft het bestuur daar nu al bij stilgestaan vragen jullie je vast af?

Welnu, van twee bestuursleden verloopt dan namelijk de tweede termijn van drie jaar binnen het bestuur. Zowel Harro Spits met de functie van secretaris als Gerrit Puttenstein met de functie van toercoördinator hebben aangegeven dat het na zeven respectievelijk zes jaar tijd is voor opvolging.

Dit betekent dat wij, het bestuur van Cyclo’78, de komende maanden op zoek gaan naar opvolgers voor beide functies. Daarbij doen wij een beroep op alle leden om kenbaar te maken bij één van de bestuursleden als je interesse hebt in één van beide functies.

Dus schroom niet, meld je aan!

 


Nieuwsupdates

Wil je nieuwsupdates via mail ontvangen? Selecteer dan de optie abonneren.

Abonneren
Subscribe to this content and receive updates directly in your inbox.
Name
Email

 

Komende activiteiten

23 okt

Organisatie:
Gerrit Wolff en Bouke Bunink.

 

30 okt
Gehaktballentocht
Datum 13:30

Voorrijder:
Kitty Poppe
Circa 30 km.

 

7 nov
Zondagveldtoertocht
Datum 09:30

Ad Smeets

21 nov
Zondagveldtoertocht
Datum 09:30

Bouke Bunink

4 dec
Zaterdag VLD - 30/50 KM
Datum 09:30 - 13:00

Voorrijder: VLD-commissie