Logo CYCLO

Zaterdag 23 maart start ons wegseizoen weer en gaan we op de racefiets genieten van mooie tochten in de omgeving van Wezep. Onze groep voorrijders is bijna iedere rit weer in staat een verrassende route te maken en de mooiste plekjes van de omgeving te laten zien.
Wil je een keer ervaren wat het is om met een groep wielrenners de omgeving van Wezep te verkennen dan is het mogelijk mee te fietsen als introducee.

DSC00011

 

Vanaf aanstaande woensdag kun je als introducee met de midweektochten die beginnen met een afstand van 40 kilometer en voor de meeste fietsers is dit goed te doen.

Heb je al meer ervaring en durf je ook een wat langere afstand aan dan kun je vanaf aanstaande zondag 24 maart mee met onze zondagtocht met een afstand van 85 kilometer. Op zondag wordt de rit altijd onderbroken voor een koffiestop op een mooie plek.

Wat moet je doen om mee te gaan

  • Kijk op onze kalender wanneer er een rit is meldt je vervolgens aan bij onze toerco├Ârdinator via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten dat je mee gaat. Wij zorgen er dan voor dat je wordt opgevangen bij de start, en informatie krijgt over het fietsen in de groep.
  • Zorg dat je op tijd bij de Kamphal bent. De starttijd van de route staat ook op onze kalender.
  • Zorg dat je in het bezit bent van een deugdelijke racefiets en, een helm is verplicht.
  • Neem een goed humeur mee :)

Wij regelen de rest.


Aankomende ritten