Logo CYCLO

Zaterdag 27 augustus staat de 30e Mergellandtocht op de kalender, kortom, een jubileum editie. Koffie en deze keer de Limburgse vlaai op rekening van de club. We vertrekken om 07.00 uur vanaf de Kamphal naar Geulle waar we de auto's parkeren, ervaring is dat we om circa 09.15 uur op de fiets kunnen zitten voor de route van 140 km. Alle welbekende klimmetjes zitten erin met natuurlijk de steilste, de Keutenberg. Belangrijk is dat iedereen mee kan, we houden rekening met iedereen en de klimmetjes kun je op eigen tempo fietsen, bovenop de klim op of een afgesproken punt wordt er op elkaar gewacht. In het verleden werd er altijd 1x een pauze stop gehouden boven op de Vaalserberg. Maar de afgelopen edities hebben we 2x pauze gehouden en dit is zeer goed bevallen, dus dat houden we erin.
Wil je mee, laat mij dit voor donderdag de 25e weten zodat vervoer geregeld kan worden. Geef ook even aan of je zelf kunt rijden en hoeveel fietsen/personen je mee kunt nemen.
Graag opgeven via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Bouke Bunink

Nieuwsupdates ontvangen?

 

Abbonneren
Schrijf je in en ontvang nieuwsupdates in je mailbox.
Nieuws
Loading...