Logo CYCLO

Jaarlijks wordt er door de leden een lunch rit georganiseerd. Tot nu toe was dit altijd een rit op de mountainbike naar Kootwijk. In Kootwijk wordt er dan geluncht waarna de terugreis naar Wezep met een volle maag kan worden aangevangen.

Dit jaar was de aanpak wat anders. Niet alleen reed groep van 7 personen op de mountainbike door het bos, over betonpaden en stukjes weg richting Kootwijk. Ook reed een groep van 6 personen op racefietsen vanuit Elburg richting Kootwijk . Met als doel samen te lunchen in ’T Hilletje. Zo kun je de toch op je eigen favoriete fiets rijden en toch samen met de andere leden lunchen.

Niet alleen waren de fietsers om 12uur aanwezig, er zijn ook nog 4 personen met de auto arriveerden. Mooi dat de man die jaren zelf deze tocht organiseerde er ook bij kon zijn! Hoezo betrokkenheid bij verenigingsactiviteiten.

Kootwijk

We werden vriendelijk ontvangen door de mensen van het Hilletje en hebben daar genoten van elkaars gezelschap en een heerlijke lunch. Na de lunch die we aangeboden kregen van de club ging ieder met zijn groepje huiswaarts. Ondanks de regenachtig dag hebben we genoten van deze gezellige dag.

Iedereen bedankt voor je aanwezigheid. Daarnaast uiteraard een bedankje voor de organisatoren, Gerlien en Christine.

Een mooi evenement van leden voor leden.