Logo CYCLO

We hebben er even op moeten wachten maar afgelopen woensdag hebben we de nieuwe clubkleding uit kunnen reiken. Het was nog even spannend, omdat de broeken later geleverd zouden worden. Maar dat is allemaal goed komen, mede door de goede service van de leverancier, MaxiPromo in Nunspeet. je kunt stellen dat we hiermee de overgang naar onze nieuwe koers hebben afgerond. 

Afgelopen zaterdag hebben we de eerste rit kunnen rijden. We hebben dat gelijk gecombineerd met het maken van foto's zodat we onder andere onze website kunnen updaten. Maar niet voordat we onze clubkampioen regelmatigheid zijn kampioensshirt hadden uitgereikt.

 ckr

 
Na deze gebeurtenis zijn we op de foto gezet bij de vaste startlocatie van onze tochten. Dat is sporthal de Kamphal in Wezep.
 
groep
 
Na al deze plichplegingen zijn we in twee groepen van start gegaan. Het was lang geleden dat zo veel leden bij een rit aanwezig ware. Maar liefst 26 leden hebben acte de presence gegeven. In verband met de veiligheid rijden we dan in kleinere groepen. Tussen die groepen houden we voldoende ruimte zodat auto's in kunnen voegen bij een inhaal manoeuvre. Onderweg zijn nog een aantal foto's gemaakt.
 
rijden
 
Via Epe zijn we richting Vaassen gereden waar we bij Kasteel Cannenburgh een stop hebben ingelast om ook daar nog foto's te maken. De fietsen werden links en rechts van de oprijlaan geparkeerd zodat we gezamenlijk een bordesfoto konden maken. Gekscherend werd een vergelijking met de bordesfoto van het nieuwe kabinet gemaakt.
 
groepc
 
Nadat al deze plichtplegingen voorbij waren kon er koers worden gezet richting de koffie en het gebak. Uiteraard bekostigd door de vereniging. Dat doen we bij iedere social ride. Bij de koffie zijn ook diverse foto's gemaakt. die kun je zien als je de link onder aan dit artikel volgt.
 
Na de koffie heeft de ene groep de standaard rit gevolgd via Elspeet, Staverden, Stakenberg en het Zandenbos. De tweede groep heeft een kortere route gereden en is direct richting Zandenbos gereden.
 
Wij als bestuur zijn ontzettend trot op het nieuwe gezicht die nieuwe kleding onze vereniging geeft en we hopen dat de trend dat we steeds meer ritten samen rijden zich door gaat zetten.
 
Wil je alle foto's zien van de social ride? Volg dan deze link

Aankomende ritten