Logo CYCLO

Op zaterdag 24 februari staat de jaarlijkse snertrit gepland. Dé rit om het winterseizoen af te sluiten. Dit jaar willen we wat meer opties bieden om deel te nemen. We gaan onze leden de gelegenheid bieden om in een groep naar keuze naar rustpunt de Reithenhof aan de Bovenstraatweg 4a in Oldebroek te rijden waar we samen een bordje snert gaan eten. We zijn hier al vaker geweest en dat is uitermate goed bevallen.

De Feithenhof

In de Cyql app worden 3 ritten aangemaakt met de keuze om via een route met de racefiets, de gravelfiets of de ATB naar dit adres toe te rijden. We willen om ongeveer 12 uur samenkomen om gezamenlijk de snert te eten. De snelheid en de afstand worden vooraf aangegeven zodat de leden die bij een bepaalde rit willen aansluiten kunnen zich daar opgeven. Let ook even goed op de starttijd van de rit waar je aan deel wilt nemen. Dit kan varieren.

We willen hiermee bereiken dat veel leden meegaan met de snertrit, samen een bordje snert eten, bijpraten, maar dan wel op basis van een eigen keuze kunnen fietsen. En vooral ook het clubgevoel versterken.

Twee dagen voor de rit (woensdagavond 21 februari) sluit de inschrijving in de Cyql app in verband met de opgave voor de maaltijd.

Wil je een introducee mee nemen? Dat kan ook. We rekenen daar geen kosten voor. Wel vragen we je dit in de opmerkingen bij de tocht die je mee rijdt op te geven.


Nieuwsupdates ontvangen?

 

Abbonneren
Schrijf je in en ontvang nieuwsupdates in je mailbox.
Nieuws
Loading...