Logo CYCLO

We kunnen spreken van een mooie opkomst bij de nieuwjaarsborrel. Vanaf 16:00 hebben we vooral bijgepraat en wat gedronken. Rond 17:00 hebben we samen geproost op het nieuwe jaar. Wil je de foto's zien selecteer dan deze link.

We hebben de nieuwjaarsborrel ook gebruikt om de keuze te maken voor de nieuwe clubkleding. Dit nog als onderdeel van de nieuwe koers die we volgen. Om de keuze niet te complex te maken zijn er twee ontwerpen gemaakt waar uit moest worden gekozen. Na de presentatie en het kunnen bekijken van de details was er een overgrote meerderheid voor het ontwerp wat hier wordt getoond.

De kledingcommissie gaat nu verder aan de slag om het ontwerp definitief te maken. Op de avond van de ledenvergadering zal een set paskleding beschikbaar zijn en wordt als het lukt het prototype getoond. Vanaf dan kan de clubkleding ook worden besteld.

Bestellen van de nieuwe clubkleding gebeurt via een website. Hier kun je ook de betaling doen. Als de kleding gereed is krijg je die thuis gestuur. Dit beperkt de hoeveelheid tijd en werk die wij als kopgroep moeten investeren.

 


Nieuwsupdates ontvangen?

 

Abbonneren
Schrijf je in en ontvang nieuwsupdates in je mailbox.
Nieuws
Loading...