Logo CYCLO

Tijndes de ledenvergadering hebben vier leden de handschoen opgepakt en hebben zich gemeld om de midweektochten weer te gaan starten. Deze worden gemist en zodoende werd het idee geopperd om er weer mee aan de slag te gaan. Helemaal passend binnen de nieuwe wind die waait in de vereniging. Van leden voor leden. Uiteraard krijgen ze vanuit het bestuur (a.k.a. "de kopgroep") alle steun die ze nodig hebben om dit tot een succes te maken.

Het succes van de midweektocht staat of valt met deelname van de leden aan deze tochten. We nodigen onze leden dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze tochten. Ze worden aangekondigd in de Cyql app en daar kun je aangeven dat je mee gaat. Dat is wel net zo fijn voor de leden die de moeite nemen dit te organiseren.

Ben je (nog) geen lid en wil je mee? Dat kan, want de ritten staan ook open voor niet leden. Voor jou zetten we een bericht op facebook met de mogelijkheid om aan te geven dat je mee gaat. Je bent dus van harte welkom, maar hou er a.u.b. rekening mee. Een helm is verplicht bij deelname. Zonder mag je niet mee.


Aankomende ritten