Logo CYCLO

Woensdag 24 april 2024 was de avond van de algemene ledenvergadering. De eerste vergadering na een jaar 'nieuwe koers'. Met 31 aanwezige leden mogen we spreken van een mooie opkomst. 

Belangrijk punt was een dialoog met de leden over de koers van het afgelopen jaar. Wat goed was bevallen en of men een verandering merkte ten opzichte van vorige jaren. Dit leidde tot een mooie discussie waarin meerdere mensen hun verwachtingen hebben uitgesproken en waar duidelijk werd dat we niet meer allemaal hetzelfde willen en vooral graag met de eigen groep willen blijven rijden. Veel mooier was dat er leden zijn opgestaan die de midweektocht weer willen gaan organiseren. Precies zoals we dit met elkaar hadden afgesproken. Van leden voor leden. En ze willen ook snel gaan starten. Complimenten aan Maaike, Jan, Pim en Gerrit.

Na het positieve advies van de kascontrole commissie over het financieel verslag van de penningmeester hebben we hier d├ęcharge aan kunnen verlenen waarna aansluitend de begroting voor 2024 en de nieuwe tarieven voor de contributie zijn goedgekeurd.

Als laatste onderdeel van het officiele deel van de vergadering heeft het bestuur Steven van Ommen voorgesteld als clublid van het jaar. Dit vanwege zijn voorbeeldrol in het uitdragen van de nieuwe koers die we met elkaar varen. De vergadering heeft hier unaniem mee ingestemd. Omdat Steven niet aanwezig kon zijn hebben we hem hier telefonisch van op de hoogte gebracht. Nogmaals gefeliciteerd Steven en het is je van harte gegund.

Na het officiele deel was het tijd voor het bekend maken van uitslagen van de diverse competities.

Kilometervreter

1. Gerrit Fijn: 23.259 km
2. Koos Woestenburg: 22.024 km
3. Piet Zwijnenburg: 20.173 km

 

Overall Clubcompetitie

Afbeelding van WhatsApp op 2024 04 25 om 18.36.45 5f6580c5

1. Piet Zwijnenburg
2. Harro Spits (niet aanwezig)
3. Roelof Wichers

 

Kampioenschap reglematigheid

1. Peter Zoombelt
2. Ko van Putten
3.Jan Borst


Aankomende ritten