Logo CYCLO

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst hebben we de keuze gemaakt voor het nieuwe ontwerp van de clubkleding voor de komende jaren. We hebben inmiddels de proefdruk binnen en die ziet er geweldig uit. Op de pasavond kun je deze zien en heb je alvast een eerste indruk.

Met name voor de leden die niet aanwezig kunnen zijn op de “Pasavond nieuwe kleding” hebben we deze nieuwsbrief gemaakt zodat ieder lid wel de gelegenheid heeft de nieuwe clubkleding aan te schaffen. Je kunt de kleding op een ander moment gaan passen door telefonisch (0341-258410) een afspraak te maken bij Maxipromo, Waterweg 14a, 8071 RT Nunspeet.

Je kunt op de website https://www.maxipromo.nl/support/bestelpagina/ inloggen met de clubcode C78W790 om toegang te krijgen en een eigen account aanmaken. Daarna kun je bestelling(en) plaatsen.

Voor de leden die wel aanwezig kunnen zijn tijdens de “Pasavond nieuwe kleding” in de Bouwakker op 8 april 2024 wordt een toelichting gegeven over het bestellen via de website.
In de Cyqlapp kun je je bij een van de 4 tijdstippen aanmelden voor het passen. Er kunnen maximaal 10 leden per uur passen.

  • Er zijn 4 combisets, bestaande uit 1 shirt met 1 broek, waarvan 1 set kan worden besteld met aftrek van de clubkorting van € 50,-. Dit geldt uitsluitend voor de zomer set.
  • Er kan worden gekozen uit 2 shirts met verschillende kragen en 2 broeken van verschillende kwaliteit. De meerprijs van de duurdere broek is wel voor eigen rekening.
  • De extra bestellingen, die buiten de clubkorting vallen, kunnen worden gedaan voor de prijzen die op de website staan vermeld. Vanwege de gezamenlijke bestelling gelden de op de website genoemde lagere prijzen voor clubleden.

Na de zomer wordt een moment gepland om een winter set met clubkorting te bestellen en daarover word je weer op tijd ingelicht.

Een van de sets, met of zonder aanvullende bestellingen, kunnen vanaf 9 april tot uiterlijk 20 april 2024 via de website van Maxipromo worden besteld zodat Maxipromo na deze datum de kleding kan laten maken bij Bioracer.

De vermoedelijke aflevering van de kleding zal zijn in de week van 31 mei 2024.

Als de levering op tijd is kan de door jou bestelde kleding worden opgehaald op vrijdagavond 31 mei vanaf 20.00 uur in de Bouwakker te Hattemerbroek. De koffie staat klaar!

Voorafgaand aan de social ride van zaterdag 1 juni wordt er om 09.00 uur een groepsfoto met de nieuwe clubkleding gemaakt waarna we in twee verschillende groepen naar het koffieadres fietsen en daar in de nieuwe clubkleding gaan genieten van elkaars gezelschap, de koffie en het gebak. In Cyql app komt tijdig de informatie over deze rit te staan en kun je je aanmelden voor een van de groepen.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het bestellen via de website dan kun je contact opnemen met een van de leden van de kledingcommissie:

  • Jan Borst 0657704758 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Maaike de Groot-Lassche 0622497787 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ko van Putten 0622307533 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ad Smeets 0648553311 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aankomende ritten